Persialaiset maut -ruokakurssi Anarkistimartoille

Luvassa ruusuvettä, granaattiomenaa, sitrushedelmiä, yrttejä, pähkinöitä, riisiä ja paksua jugurttia! Persialainen keittiö hurmaa kasvisten monipuolisella käytöllä sekä raikkailla mauillaan. Keittiön kulmakivi on kuitenkin kaikessa yksinkertaisuudessaan iranilainen riisi, josta valmistetaan kurssilla sahramilla maustettu ja rapeaksi paistettu tahdig. Lisäksi saamme nauttia suolasitruunalla täytettyä siikaa ja fesenjoon-kanapataa saksanpähkinöillä ja granaattiomenalla sekä muita herkullisia ruokia.

Saimme kurssin erikoishintaan 45 euroa/osallistuja (normaalimarttahinta 60 eur, muille 70 eur) ja se sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).

Kurssille on ilmoittautunut 15 osallistujaa. Odotamme innolla maukasta iltaa.